Trandafirii


Trandafirii sunt utili, nu doar intr-un buchet cu ocazia Sf. Valentin. Din vremurile vechi, trandafirii au fost considerati ca simbol al feminitatii si a dragostei: Sf. Dominic, de expemlu, a crezut ca Fecioara Maria l-a vizitat si i-a daruit primul rozariu, facut din margele cu parfum de trandafir. Dar aceste flori, au cu adevarat si proprietati vindecatoare. Descopera cum trandafirii te pot ajuta in cazul asmtului, anxietatii, durerii de cap, depresiei, stresului si multe altele.

Asigura-te ca folosesti ulei esential de trandafiri, nu parfum sintetic. Uleiul de trandafir nediluat este foarte scump, dar si uleiurile esentiale de trandafir diluate cu alte uleiuri mai ieftine, poseda proprietati terapeutice.

Pentru alergii si astm, foloseste 3-4 picaturi intr-un difuzor de aer pentru aromaterapie, sau adauga regulat 8-10 picaturi in apa in care faci baie.

Pentru a te confrunta mai usor cu furia, depresia, durerea, gelozia si resentimentele, foloseste 3-4 picaturi de ulei esential de trandafiri, in difuzorul de aer pentru aromaterapie.

Pentru a reduce anxietatea si nervozitatea, maseaza-ti corpul cu ulei esential de trandafiri, sau adauga 8-10 picaturi de ulei, in apa in care faci baie.

Pentru a ameliora durerea de cap si migrenele, foloseste 3-4 picaturi de ulei esential de trandafiri, la o compresa calda sau rece (care e mai buna pentru tine). De asemenea poti folosi 3-4 picaturi in difuzorul de aer pentru aromaterapie.

Pentru intretinerea sanatoasa a pielii, maseaza-ti corpul cu ulei esential de trandafiri. Uleiul esential de trandafiri, poate fi diluat cu putina apa si aplicat pe fata, acest tratament fiind in special foarte util pentru un ten sensibil si/sau matur.


One Response to “Trandafirii”

  1. Elena Mihai spune:

    TRANDAFIRUL EXPRIMA IUBIREA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
Da-ne un like si nu te mai stresam cu acest mesaj ! :-)
Esti deja fan?