SASE REMEDII NATURALE IMPOTRIVA CIUPERCII CANDIDA


Tratamentele pentru Candida sunt numeroase, deoarece simptomele care o cauzeaza sunt de asemenea numeroase. Posibilele tratamente, precum probioticele, schimbarea dietei astfel incat sa fie fara un continut mare de zahar sau carbohidrati (pentru a priva Candida de principala sursa de hrana) si indepartarea tratamentelor cu antibiotice (acestea fiind considerate principala cauza a aparitiei ciupercii), sunt toate alegeri populare. Dar daca nici una din aceste optiuni nu functioneaza, ce poti face? Exista cateva plante si optiuni naturale disponibile.

Una dintre cele mai populare optiuni alese in lupta impotriva ciupercii Candida, este adaugarea de ulei de ficat de rechin in dieta ta. Se crede ca uleiul de ficat de rechin face minuni cand e vorba de imbunatatirea sistemului imunitar. Acest lucru este foarte important pentru cei ce sufera de Candida, deoarece sistemul nostru imunitar e cea mai buna arma impotriva acestei ciuperci.

Alt remediu natural pentru Candida este extractul din seminte de grapefruit. Extractul din seminte de grapefruit este o solutie antifungica care ajuta la ridicarea nivelului de pH la nivelul la care devine prea acid pentru Candida. Sa ajutam corpul pentru a ajunge la un pH sanatos, este un bun remediu impotriva ciupercii.

Pilulele pe baza de usturoi sunt un alt remediu natural care lupta eficient impotriva ciupercii Candida. Se crede ca usturoiul poate inhiba cresterea Candidei, deoarece acesta are proprietati antimicrobiale. O alta versiune mai eficienta a usturoiului, un extract purificat cunoscut sub numele de alcool alilic, s-a aratat a fi efiacace in eliminarea ciupercii Candida, in testele de laborator. Aceleasi teste au aratat ca usturoiul incepe sa lucre in cateva ore de la ingestie.

Mai multe uleiuri au demonstrat in testele de laborator abilitatea de a ucide sau suprima Candida. Uleiurile naturale extrase din ardei iute, cuisoare si in special oregano, au fost testate si au demonstrat ca sunt eficiente in lupta impotriva ciupercii Candida.

Uleiul din arborele de ceai este un alt remediu natural care si-a aratat proprietatile antifungice si pe cele anti-Candida. Uleiul din arborele de ceai, functioneaza cel mai bine cand este aplicat pe zonele afecate de Candida.

Lactoferina, care provine din proteinele zerului, a demonstrat in testele de laborator ca este eficienta impotriva bacteriilor si chiar a unor paraziti. S-a demonstrat ca aceasta supravietuieste sucului digestiv din stomac si ajunge in intestine unde poate lupta impotriva ciupercii Candida.

Deoarece Candida este inca o situatie noua si destul de controversata, nu exista inca un consens medical in ceea ce priveste cea mai buna modalitate de a tratat pe cale naturala Candida. Cea mai buna modalitate de a te trata daca suferi de Candida este de a vorbi cu un doctor, pentru a te sfatui care tratament ti se potriveste.

adougarea


One Response to “SASE REMEDII NATURALE IMPOTRIVA CIUPERCII CANDIDA”

  1. ala spune:

    Indulcitorul natural Xylitol (XyloSweet) se foloseste in prevenirea si ca adjuvant in tratamentul candidozei, acesta fiind antibacterian si antifungic, hipocaloric si cu indice glicemic foarte mic (utilizat si de catre diabetici). Nu are efecte adverse sau contraindicatii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
Da-ne un like si nu te mai stresam cu acest mesaj ! :-)
Esti deja fan?