PRODUSE PE BAZA DE FRANGIPANI


In societatea, agitata din ziua de astazi, este greu sa ne gasim timp, pentru relaxare. Cu ajutorul produselor de baie naturale, precum cele pe baza de vanilie sau cocos, poti recreea senzatia de relaxare de la spa, la tine acasa.

Acestea iti pot lasa pielea proaspata si relaxata; iar mintea iti va fi curata si limpede. Unele dintre cele mai populare tipuri naturale de tratamente de frumusete, sunt produsele pe baza de frangipani. Frangipani este o planta tropicala, care creste in insulele din Pacific, in Caraibe, Mexic si anumite regiuni din America de Sud. Aceasta este cel mai des asociata cu Hawaii, unde este folosita in aranjamente florale sau chiar ca si planta medicinala.

Exista o serie de beneficii unice, pe care le au produsele pe baza de frangipani, care sunt, de obicei, concepute din uleiurile esentiale extrase din aceasta floare delicata si frumos mirositoare. Pe langa proprietatile lor naturale pentru ingrijirea pielii imbatranite, aceste produse sunt folosite, pe scara larga in aromaterapie. Multe dintre tratamentele luxoase de la spa, folosesc frangipani, ca material pentru relaxare, datorita proprietatii acesteia de a ajuta oamenii sa ramana calmi.
De aceea, floarea frangipani este des utilizata in uleiurile si cremele pentru masaj. Terapia prin masaj este o arta, care pune accentul pe sanatatea holistica si bunastarea, care merge dincolo de corp,in minte si starea emotionala. Uleiurile esentiale, concepute pe baza de frangipani, sunt utile pentru tonifierea musculaturii, ajutandu-te tot odata sa te relaxezi si sa te motivezi.

Desi foarte putini dintre noi, pot merge zilnic, sau chiar saptamanal la spa, poti folosi produsele pe baza de frangipani acasa, pentru a ajunge la aceasi stare de relaxare, ca si la spa. Cativa stropi de ulei parfumat de frangipani, in cada, de exemplu, te aduce in aceasi stare de relaxare si motivare, pe care o obti la spa. In plus, multe dintre produsele naturale de ingrijire, includ acest ingredient in produsele lor de ingrijire a pielii. Acestea pot ajuta la tonifierea pielii. Parfumurile, sunt de asemenea ideale, pentru a purta cu tine mirosul tropical, care este utilizat atat de des.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
Da-ne un like si nu te mai stresam cu acest mesaj ! :-)
Esti deja fan?