Piure de Pui


(pentru varsta de 7 luni+)

NOTA: CARNEA POATE FI INTRODUSA, IN DIETA BEBELUSULUI TAU, LA VARSTA DE 7-8 LUNI, DOAR CU ACORDUL PEDIATRULUI!

Ingrediente:

– 1 lingura de ulei vegetal (sau cat folosesti de obieci pentru a sota puiul)
– 1/2 piept de pui, taiat in cubulete de aproximativ 2,5cm
– 2 morcovi de marime medie, curatati si taiati cubulete
– 2-3 pumni plini de spanac proaspat
– 1/4 ceasca orez brun, macinat fin intr-o masina de macinat cafea
– 1 ceasca supa de pui (sau apa)
tarhon dupa gust
– putin piper negru

Instructiuni:

– Soteaza puiul intr-o tigaie, pana acesta devine maro.
– Adauga morcovii.
– Adauga supa de pui.
– Adauga tarhonul si piperul
– Acopera si fierbe timp de 15 minute, pana morcovii devin moi, amestecand constant.
– Adauga orezul.
– Continua sa le fierbi cateva minute.
– Adauga spanacul si fierbe-le toate inca 3-5 minute.
– Adauga amestecul in blender si amesteca-le pana devine un piure, adaugand apa pana ajungi la consistenta dorita.
– Piureul ramas se poate pastra la frigider, maxim 3 zile.
POFTA BUNA BEBELUSILOR!!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
Da-ne un like si nu te mai stresam cu acest mesaj ! :-)
Esti deja fan?