Pinguinul Para


Ingrediente:

2 bucatele micute de ciocolata
2 bucatele micute de ciocolata alba
1 para
3 linguri de ciocolata topita
1 feliuta subtire de baby carrot (morcove pitic) taiata sub forma unu micut triunghi
1 smochina taiata in jumatate pe diagonala

Instructiuni

1. Impinge bucatelele mici de ciocolata in centru celor albe, pentru a forma ochii.

2. Taie cate o bucata din para, pe fiecare parte, formand astfel aripioarele pinguinilor, avand grija ca partea superioara sa fie inca atasata de para. Foloseste un cutit pentru a „barberi” partea din fata a parei intr-o forma ovala.

3. Foloseste o pensula de patiserie pentru a acoperi toata para cu ciocolata topita, in afara de burtica. Foloseste o scobitoare pentru a face 2 gauri micute, in care sa ii adaugi ochisorii pinguinului, si inca una pentru ciocul din morcove. Acum pune para pinguin pe o farfurie si adauga smochinele care ii vor servi drept picioruse.

POFTA BUNA CELOR MICI!!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
Da-ne un like si nu te mai stresam cu acest mesaj ! :-)
Esti deja fan?