Florile de Soc


Florile de soc sunt folosite de sute de ani pentru a trata problemele care apar odata cu inflamatiile. Acestea provin din copacul numit soc. Copacul are o istorie interesanta. Se credea ca in interiorul copacului traia Mama lider. Nimeni nu indraznea sa taie copacul deoarece le era frica sa nu o infurie.  Deoarece acest lucru nu mai pare o ameninteare, florile de soc sunt inca utilizate datorita beneficiilor majore asupra sanatatii.

Florile de soc te ajuta sa iti reglezi sistemul digestiv. Ajuta la orice probleme intestinale ai avea. Fie diaree sau constipatie, florile de soc sunt potrivite pentru tratarea lor. Ciudat, dar florile de soc sunt utile in amblele cazuri.

Daca suferi din cazua febrei, florile de soc te pot ajuta sa te simti mai bine. Ele cauzeaza transpiratii abundente si astfel se reduce temperatura corpului. Abilitatea de a te face sa transipri te ajuta de asemenea si la curatarea coprului de toxine. Florile de soc incurajeaza reducerea de toxine din sange, astfel te lasa cu mai putine probleme, cum ar fi artrita.

Daca suferi de probleme ale sistemului respirator, florile de soc te pot ajuta, avand proprietati expectorante. Chiar daca vei tusi mai mult la inceput, tusa va fi mai productiva, astfel te ajuta sa iti cureti plamanii.

Florile de soc reduc problemele infectiilor cailor respiratorii superioare. Te ajuta de asemnea si in problema mucusului aparut din cauza alergiilor si a febrei mari. Imbunatateste sistemul imunitar, deci reduce riscul de a raci sau de a avea alte probleme de sanatate.

Florile de soc te pot ajuta si in cazul in care ai pielea uscata, aducand alinare. Cremele pe baza de flori de soc ajuta la hidratarea pielii.

Poti folosi florile de soc in mai multe forme. Pot fi folosite sub forma de ceai sau decoct pentru alergii si artrite. Poti lua suplimente pe baza de flori de soc, pentru a imbunatatii imunitatea. Si pot fi folosite de asemenea cremele pe baza de flori de soc, pentru hidratarea pielii uscate.

Florile de soc sunt plante medicinale care te ajuta la imbunatatirea sanatatii si te ajuta in tratarea anumitor boli, neavand nici o contraindicatie.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
Da-ne un like si nu te mai stresam cu acest mesaj ! :-)
Esti deja fan?