ESTE RAU SA ITI PUSTI SPATELE?


Ai auzit vreodata batranii, spunand ca daca iti pusti degetele vei suferi de artrita? In acest moment, aceasta este considerata o informatie, pe care o cunoaste toata lumea. Deci, este adevarat? Si daca este adevarat, in cazul in care iti pusti spatele, vei suferi de artrita la spate?

Pentru inceput va informam ca puscatul degetelor nu cauzeaza artrita, deci  nici puscatul spatelui nu cauzeaza artrita la spate , dar daca iti pusti spatele, este intradevar, o problema serioasa. Majoritatea oamenilor, simt nevoia sa isi puste spatele, deoarece se simt mai bine, facand acest lucru. Deci, trebuie sa ne intrebam ‘cum se simte spatele tau, inainte sa il pusti?‘. In mod sigur, raspunsul este ca iti simti spatele incordat sau te doare. Aceasta este o informatie pretioasa, deoarece, daca iti pusti spatele in mod regulat, se semnaleaza o probleme de spate nediagnosticata. Chiar daca, faptul ca iti pusti spatele, te face sa te simti mai bine, acest lucru nu va mai fi de folos dupa un timp. Cu timpul, vei simti nevoia sa iti pusti spatele tot mai des, pentru a obtine acelasi efect. Acesta este un semn, ca problema ta de spate, s-a agravat.

Deci, faptul ca iti pusti spatele, nu iti face rau, dar cauza pentru care simti nevoia sa faci acest lucru, este problema. Daca simti nevoia, in mod regulat, sa iti pusti spatele, trebuie, neaparat sa consulti un doctor de specialitate, pentru a-ti pune diagnosticul corect, inainte ca problema ta de spate, sa se agraveze.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
Da-ne un like si nu te mai stresam cu acest mesaj ! :-)
Esti deja fan?