De ce ar trebui sa alegi lacul de unghii organic


De fapt, nu exista lac de unghii cu adevarat organic, pe piata, care sa se poata aplica in siguranta, fara sa existe riscul ca toxinele sa intre in sange, prin unghiile tale.

Lacul de unghii poate degaja vapori toxici, poate perturba ficatul, poate cauza cancer si chiar si leziuni cerebrale. Orice aplici pe unghii poate intra in corpul tau, la fel cum se intampla si cu samponul sau crema ta favorita de noapte.

Nu lasa, ca ingrijirea unghiilor sa se transforme intr-o corvoada. Avand manichiura si pedichiura facute, te va face sa te simti bine din cap pana in picioare. Opteaza pentru o manichiura si pedichiura naturala, aplicand tratamente pentru unghii si lac de unghii naturale.

Daca e sa vorbim despre frumusetea tuturor femeilor, aceste produse naturale sunt foarte bune si pentru femeile insarcinate. In general produsele de cosmetica, organice, protejeaza atat mama cat si bebelusul.

Cand esti pregatita sa folosesti lac de unghii natural, cauta unul pe baza de apa care sa nu contina toxine.

Fara parabeni, unghiile tale sunt in siguranta si mai puternice. Evita urmatoarele 4 ingrediente cancerigene:

Toluen, formaldehida, dibutilftalat (DBP), Bisfenol A (BPA). Daca vezi oricare dintre aceste ingrediente, gandeste-te de doua ori inainte sa cumperi lacul de unghii.

Bineinteles ca aceste lacuri de unghii au si dezavantaje. Primul ar fi, ca nu este durabil, fiind pe baza de apa. In afara de durabilitate, costurile de productie sunt mai mari, acest lucru fiind vizibil in pretul produselor.

Dar chiar si in ciuda dezavantajelor, calitatile pozitive sunt mai mari decat cele negative. Merita sa achizitionezi lac de unghii organic, stiind ca astfel faci un bine atat pentru tine cat si pentru mediul inconjurator, ele fiind produse eco.


One Response to “De ce ar trebui sa alegi lacul de unghii organic”

  1. Ea spune:

    Ne poti oferii firme sau site-uri de incrdere de unde putem achizitiona lacuri de unghii si nu numai , bio cu adevarat ? 🙂
    As fi foarte bucuroasa si recunoscatoare !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
Da-ne un like si nu te mai stresam cu acest mesaj ! :-)
Esti deja fan?