Cele mai bune vitamine pentru par


ACORDA-I PARULUI HRANA PE CARE O MERITA

Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru parul nesanatos, deoarece cea mai buna vitamina pentru el e usor de achizitionat si folosit. Cea mai buna vitamina pentru par este una care in mod sigur va da parului tau stralucire si frumusete. In afara de problemele obisnuite ale parului, precum parul uscat sau tendinta acestuia de a se ondula, caderea parului este de asemenea una dintre cele mai obisnuite probleme. Dar daca iti hranesti adecvat parul, cu siguranta il vei feri de asemenea daune.

Biotina (vitamina B7)

Una dintre cele mai bune vitamine pentru par, este biotina. Este adesea numita vitamina parului, datorita puternicelor sale proprietati de ingrijire a parului. Sustine cresterea acestuia, si il fereste de daune. Trebuie sa te asiguri in permanenta ca iti pastrezi surse bune de ingerare a biotinei, pentru ca daca suferi de deficienta acestei vitamine, pot aparea caderi ale parului in diferite zone ale corpului, precum sprancenele si genele.

Vitamina C

Poate nu sti, dar vitamina C este de asemenea considerata ca fiind o buna vitamina pentru parul tau. Poate preveni eficient caderea parului si alte daune care pot afecta parul tau, precum uscarea, fragilitatea si chiar decolorarea. Trebuie sa te asiguri ca dieta ta contine surse adecvate de vitamina C, pentru a-ti mentine integritatea parului.

Niacina sau vitamina B3

Una dintre cele mai eficiente vitamine, bune pentru ajutarea cresterii parului tau este niacina sau vitamina B3. Este foarte importanta deoarece ajuta la mentinerea unei bune irigatii cu sange ale scalpului. Acest lucru este foarte hranitor pentru parul tau si cu siguranta promoveaza cresterea acestuia. De asemenea daca combini biotina cu niacina, poti obtine un efect minunat asupra parului tau.

Vitamina E sau Tecoferol

Alta vitamina foarte buna pentru cresterea parului tau este vitamina E cunoscuta si sub denumirea de tecoferol. Aceasta este foarte utila, deoarece previne caderea parului. Ca si niacina, poate ajuta in formarea de noi vase de sange, aceastea promovand cresterea parului.

Vitamina B12

Una dintre cele mai bune vitamine din complexul de vitamine B, care promoveaza cresterea parului, este vitamina B12. Ca si in cazul celorlalte vitamine, o deficienta de vitamina B12, poate cauza daune serioase asupra parului tau, inclusiv caderi masive a parului si incaruntirea acestuia.

Acestea sunt doar cateva din topul celor mai bune vitamine pentru par, pe care le poti folosi cu increderea pentru mentinerea unui par sanatos. Trebuie doar sa te asiguri ca in dieta ta sunt surse adecvate a acestor vitamine si daca e nevoie pot fi luate si suplimente a vitaminelor de care duci lipsa.


One Response to “Cele mai bune vitamine pentru par”

  1. Chitu anamaria spune:

    Pot folosi aceste vitamine fara reacti adverse sau pot aparea unele reacti adverse la aceste vitamine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
Da-ne un like si nu te mai stresam cu acest mesaj ! :-)
Esti deja fan?