Care sunt benificiile produselor cosmetice organice?


Care sunt benificiile produselor cosmetice organice?
Produsele cosmetice organice au atat de multe benificii incat sunt foarte greu de enumerat. Principalele puncte pe care le putem evidentia pentru a intelege mai bine cum actioneaza produsele cosmetice organice sunt :
– produc solutii eficace pentru nevoile de ingrijire a pielii, fara ingrediente suplimentare nedorite
– lucra in armonie cu procesul natural al pielii si ajuta mediul inconjurator prin metode de crestere a plantelor care sunt prietenoase cu pamantul
– sustin dezvoltarea si stabilitatea fermierilor, precum si imbunatatesc aspectul tuturor tipurilor de piele

Reusesc produsele organice sa vindece problemele pielii, precum acneea rosacee, mai bine decat cele sintetice?
Credem ca materiile prime organice si ingredientii activi sunt excelenti pentru a rezolva problemele pielii. Au avut loc numeroase studii care au demonstrat acest lucru, de expemplu excelenta abilitate a uleiului de macese – folosit in numeroase produse pentru tratarea acneei rosiatice.

Sunt produsele organice mai bune decat cele sintetice, pentru pielea sensibila?
Pielea sensibila poate fi foarte usor iritata de ingredientele dure. In unele cazuri ingredientele care produc sensibilitate sunt naturale, dar in cele mai multe cazuri ingredientele sintetice produc iritatia pielii. Este important ca atunci cand cauti produse pentru piele sensibila, sa alegi produse care au fost testate dermatologic pentru a te asigura ca sunt potrivite pentru piele sensibila. Produsele organice care au fost supuse testelor corespunzatoare si au dovedit ca sunt gentile asupra pielii sensibile sunt cele mai indicate sa fie folosite.

Unii oameni spun ca produsele organice bune ar trebui sa fie comestibile – este adevarat?
Produsele destinate folosirii pe piele ar trebui sa fie bune pentru piele si ar fi minunat dara ar fi si comestibile, dar acesta nu poate fi un factor determinant in alegerea adecvata pentru a fi folosite pe piele. Pentru a da un exemplu, un produs care contine multa ceara de albine – poate fi de asemenea si mancat, chiar daca nu ar avea un gust bun – a fost creat pentru a fi folosit pe piele, pentru proprietatile sale nutritive, nu pentru a fi mancat.

Organic inseamna ca produsele sunt realizate manual?
Nu, inseamna ca ele contin plante si extracte din plante care au fost cultivate in conditii organice. In unele cazuri produsele au fost realizate manual dar cand vorbim despre produse organice, vorbim in special de ingredientele pe care acestea le contin.

Au produsele organice o anumita durata de viata?
Da, toate produsele organice au o anumita perioada de viata care variaza in functie de tipul produsului. Unele ingrediente pe care le folosim raman proaspete pentru mai mult timp, dar toate produsele trebuiesc folosite in perioada duratei lor de viata, pentru a asigura beneficii maxime.

Cum poate fi posibil ca produsele organice sa aibe aceleasi efecte ca produsele care contin ingrediente sintetice si de ultima tehnologie?
Multe dintre ingredientele active oferite preparatorilor si noul produs este dezvoltat pe baza unui ingredient organic. Astazi chimia verde si tehnologia ne permite sa gasim din ce in ce mai multe materiale naturale care sunt extrem de active asupra pielii si prin urmare pot concura usor cu omologii sintetici.

Pot produsele organice sa ajute la incetinirea procesului de imbatranire precum produsele sintetice sustin ca pot, daca pot, de ce cineva ar mai cumpara produse incarcate cu chimicale?
Produsele organice lucra in armonie cu functiile naturale ale corpului, pentru a ajuta oamenii, promoveaza starea buna de sanatate si echilibru. Credem ca secretul unei vieti bune si sanatoase este de ati hrani corpul atat in interior cat si in exterior. Produsele organice sunt la fel de eficiente ca cele sintetice, dar imbratisand un stil de viata organic schimbi calitatea vietii, pe planul sanatatii si a echilibrului.

Tamaia este cunoscuta pentru proprietatile sale anti-imbatranire si a fost folosit si de vechii egipteni pentru ai ajuta sa arate tineri si fara riduri. Produsele pe baza de tamaie au cele mai bune vanzari si incurajeaza fermitatea, revitalizarea si stralucirea pielii, pe cale naturala.

Pot femeile insarcinate sa foloseasca produse cosmetice organice care contin uleiuri esentiale?
Toate femeile ar trebui sa foloseasca produse organice oricand este posibil. Toate produsele sunt testate independent pentru a asigura siguranta lor, si am descoperit ca dorinta femeilor insarcinate de a sti ce contin produsele cosmetice este mai puternica. Produsele care contin uleiuri esentiale, in caz contrar, ar trebui sa fie sigure pentru a fi folosite de femei insarcinate.  Produsele organice sunt recomandate femeilor insarcinate, pentru tote etapele.


One Response to “Care sunt benificiile produselor cosmetice organice?”

  1. maria spune:

    Sunt tare incantata de aceste produse organice. Mi-am luat sampon, sapun si balsam din gama Bentley Organic de la magazinul Online Napati. Samponul cu uleiuri citrice detoxifiante este foarte bun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
Da-ne un like si nu te mai stresam cu acest mesaj ! :-)
Esti deja fan?